Zeevonken | Troost bij verlies en rouw met Luuc Smit en Mira Feticu

Verlies en rouw zijn dingen waar iedereen mee te maken heeft of krijgt, maar het valt niet altijd mee om hier uiting aan te geven of hiermee om te gaan. Op woensdag 3 april om 20.00 uur bespreken rouwexpert Luuc Smit en schrijfster Mira Feticu dit onderwerp tijdens een bijeenkomst in de Oostkerk in Middelburg, als onderdeel van het programma Zeevonken. Deze boeiende bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Zeeuws Verlies. De zaal gaat om 19.30 uur open.

Zeevonken is het literaire programma van de Oostkerk in samenwerking met de Drvkkery. Er zijn boeken te koop en er wordt gesigneerd. Ook zijn er muzikale intermezzo’s. Brian van Es en Gijs Teuwsen van PEER verlenen hun muzikale medewerking aan Zeevonken. 

Informatie

Datum woensdag 03 april 2024
Tijd 20:00 - 22:15
Locatie De Oostkerk Middelburg
Prijs 12,50
  Reserveer hier een ticket
oostkerk
Mira feticu

Over Mira Feticu

Mira Feticu is schrijfster van 'Al mijn vaders' en 'Liefdesverklaring aan de Nederlandse taal'. Vorig jaar verscheen haar artikel 'Rouwen doe je in je eentje, zeggen ze in het Nederlands' in de Groene Amsterdammer. In 2022 overleed haar geliefde. Door de rituelen rond de dood in haar geboorteland Roemenië wordt de pijn gedeeld. Hoe gaat ze door, in Nederland, met haar wanhoop en paniek? Zie ook www.mirafeticu.nl

Geheugen, geschiedenis, beschaving
Een lofzang op de bibliotheek
Mira Feticu
Al mijn vaders
Mira Feticu
Picasso's keerzijde
De zoektocht naar een verloren kunstwerk
Mira Feticu
Geheugen, geschiedenis, beschaving
Een lofzang op de bibliotheek
Mira Feticu
Al mijn vaders
Mira Feticu
Picasso's keerzijde
De zoektocht naar een verloren kunstwerk
Mira Feticu
Luuc Smit

Over Luuc Smit

Luuc Smit is Hogeschool docent aan de University of Applied Sciences voor het vak psychotrauma en verliesverwerking. Daarnaast heeft hij een hulpverleningspraktijk voor trauma en verlies. Luuc is schrijver van twee boeken 'Trauma en veerkracht' en onlangs verscheen 'Rouw is liefde' samen met prof. Manu Keirse. Dat boek is inmiddels aan de derde druk toe.

Rouwen is liefde
Handvatten voor meer verbinding bij verlies en verdriet
Manu Keirse, Luuc Smit
Trauma en veerkracht
Hulpverlenen bij schokkende gebeurtenissen
Luuc Smit