Zonder boete

Dana Smit | Hazel Kramer | 2023 | Paperback / softback | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 22,99

Beschrijving

Een begraven verleden. Een onzekere toekomst. Welk pad kiest Hazel?

Londen maakt zich op voor de verkiezingen als het noodlot toeslaat: politicus Richard Hall verdwijnt spoorloos. De partijtop lijkt ten einde raad en vraagt profiler Hazel Kramer om hulp. Na enige aarzeling neemt ze de zaak aan, maar al snel blijkt dat er meer gaande is dan haar verteld wordt. Waarom is de partij zo vastbesloten de politie erbuiten te houden? En waarom komt het voor zoveel mensen eigenlijk wel goed uit dat Hall verdwenen is? Samen met zijn zoon Gabriel gaat Hazel op onderzoek uit, totdat blijkt dat er een nog veel grotere dreiging is: terrorisme.

Hazel en het antiterrorismeteam zetten alles op alles om de stad en zijn inwoners te beschermen en Richard Hall terug te vinden. Principes worden op de proef gesteld en uiteindelijk staat Hazel voor een ultiem dilemma: wanneer heiligt het doel de middelen nog?

In Zonder boete van Dana Smit maakt Hazel zich langzaam maar zeker op voor de grootste zaak uit haar carrière: die van haar eigen verleden.

Over Zonder schuld:

'Zonder schuld is zonder meer fascinerend debuut en nu is het ongeduldig wachten op Zonder boete, het volgende deel in deze serie.' - Vrouwenthrillers.nl

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Dana Smit
Uitgeverij Ambo/Anthos B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 17-05-2023
ISBN / EAN 9789026357138
Taal Nederlands
Gewicht 500 g
Hoogte 215 mm
Breedte 138 mm
Dikte 32 mm