De hongerspelen

Suzanne Collins | De Hongerspelen | 2020 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 12,99

Beschrijving

De Hongerspelen-trilogie verandert je leven

Voordelige nieuwe editie van De Hongerspelen ter ere van de verschijning van de nieuwe Hongerspelen-prequel De ballade van slangen en zangvogels op 19 mei 2020.

Katniss Everdeen woont in het 12e en armste district van Panem, het land dat ooit bekendstond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool. Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgeloot...

Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven?

De Hongerspelen-trilogie leverde een succesvolle filmreeks op met Jennifer Lawrence in de hoofdrol.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Suzanne Collins
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 10-03-2020
ISBN / EAN 9789000372539
Taal Nederlands
Gewicht 439 g
Hoogte 215 mm
Breedte 140 mm
Dikte 29 mm